:: Usia Perkahwinan Ku ::

Thursday, November 12, 2009

Comot & Comel Baby Eating Contest..!!!


Syarat-syarat penyertaan:




Mesti menjadi follower blog Mummy Fia (http://hazlinashahrel.blogpsot.com/) & blog penganjur bersama Ibu Adam (http://nadira-barry.blogspot.com/)


(sapa yg dah follow mummy tp blm follow ibu.. atau sapa yg dah follow ibu tp blm follow mummy.. pastikan uolls follow dua² blog..)


Jgn lupa listkan blog kami di blog list anda.. paksaan buat peserta.. miaahahahaaaa..


Penyertaan mestila gambar baby berusia bawah 18 bulan yang sedang makan dgn sendiri sahaja.. Suap² tak kira eh.. tak kira la makan apa pun.. kalo baby tu skang dah berumur 3 thn.. cari balik gambar² lama anak sedang makan janji mase tu dia berusia bawah 18 bulan..


Dalam entri korang 2.. sila nyatakan link kami.. save as dan tampal banner di sidebar dan sertakan jgk dalam entry korang nnt.. linkkan banner kpd http://hazlinashahrel.blogspot.com/2009/10/comot-comel-baby-eating-contest.html


Jadikan entry ini sticky mode.. So senang pengadil dan penganjur nak review..


Sertakan nama baby, nama ibu, dah tarikh lahir baby..


Ceritakan mengenai gambar tersebut


Sila tinggalkan link penyertaan anda di ruangan komen contest ini..


Hadiah berupe barangan makeup.. BRAND NEW SET & ORIGINAL ITEM IN TRAVEL SIZE.. tuk para ibu dan hadiah untuk baby adalah SURPRISE!!..


Pengadil merupakan seorang kenalan Mummy Fia n Ibu Adam yang tak mempunyai blog.. so.. fare n square ok.. no bias.. hahahahaaaa..


Pemenang akan dinilai dari kecomotan & kecomelan anak anda menikmati makanan..serta bersepahnya tempat dan peralatan makanan juga akan diambil kira.. ku nak beri all mommies yang join keje mencuci plak pas tu.. hahahahaha…


So ape tunggu jom la join ramai²!!!!!!!!!!









Nama : Airiel Darwisy b. SAhrim (Ayel)
Nama Ibu : Nadia Nuramina bt. Abu Bakar (nard)
Umur : 2 tahun
D.O.B : 16/8/07

gambar ni masa ayel umur 6 bulan. dia tgh makan aiskrim.

4 comments:

E.L.I.Z.A said...

heheh comotnya dia mkn...menten comel!

nard said...

hehehe...mkn ais krim...mummy dia mkn..dia pun nak gak...smpi skrg masih comot..w'pun dah jd abg

MELISSA'S WARDROBE said...

Salam Nard, Hi Selamat berkenalan. So this handsome boy yang bijak tu ya...Tahniah Nard. Maintain it. U know, kids can catch up macam2 sooooo fast. So kita just ajar je. This boy oooooooo so cute lah pulak.........

Mummy Haziqah Kafiah said...

salam.. hi.. baru perasan ade buat entry kontes ni.. tapi nape tak paste link kat blog Mummy? Mummy dah annouce pun the winner...

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets