:: Usia Perkahwinan Ku ::

Thursday, November 19, 2009

"Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A



haha...dah baper ari x bercontest..hr ni hr terluang aku utk brcontest..contest kali ni sgt menarik..sbb tu aku try..hehehe...kowng nak join bleh...sile lah penuhi syarat yg dikehendaki spt kat bawah ni ekk...

SYARAT2 SAH PENYERTAAN...


Jadik FOLLOWER blog ni dan blog sponsor

Masukkan kami lam BLOGLIST kowang

Letak BANNER yg Puan Mai dah tulun buat diatas kat entry dan sidebar blog kowang dan link ke entry ni

Buat entry lam blog kowang dgn hanya menggunakan tajuk "Seindah Butterfly" Giveaway Kategori A

Upload hanya SEKETUL gambar kawen kowang yg sgt sweet......

Pastu cerite kisah menarik petame kali bertemu ngn hasben/wife kowang ker atau tatkala cinta stat berputik ker, ok! (mane yg lbh menarik)

Makesure insan lam gambar adalah hasben/wife anda, ok!!

Kowang jugak dipersilakan untuk menerjah blog sponsor dan di entry anda nnt bgtau 3 shawl yg kowang minat. Mane tau powan eila terharu lalu diberinye ketiga2 itu kepada pemenang

Tinggalkan link entry kowang lam comment box entry ni.

Sy akan tinggalkan jejak di entry anda, I'Allah..

Tarikh luput : 06 / 12 / 2009


Hadiah disponsor oleh :

EILA : http://khayra-beauty-shoppe.blogspot.com/


klik kat imej utk besar
saya pertaruhkan gambar ni sbb pada saat tu mmg adalah saat yg paling manis dlm hidup kami...nak tau knp..jeng-jeng mase pengantin lelaki sampai, dan dan tu gak la ujan turun...so kami berjalan pun dah cam katun..hahaha...nampakkan hujan tu kan...

okeylah x nak citer panjang lebar...detik pertemuan kami cam pelik sikit. hubby kenal saya mase saya form 3 lg (1997). masa tu dia blaja kt U. tp sy langsung x kenal dia..haha. lepas tamat sekolah, saya terus keje dan tmpt keje lak dkat ngn umh sewa hubby (1999). setiap hari sy nampak dia dan saya mula meminati dia. hari2 sy usha dia..hehe cam gatal lak kan satu hari saya nmpk dia bawak sorang aweks nek motor...mase tu hancur sudah perasaan ni dan sejak tu sy x penah jumpe dia dah sehingga tahun 2003 kami berjumpa kembali dan kali ni hubby tegur saya...dan kami bertukar2 no hp. sejak pertemuan tu, kami semakin rapat + berkawan + bercinta dan awal 2006 kami mengikat tali pertunangan dan bulan ni (nov 24) 2006 kami bernikah. saya bersyukur dikurniakan seorang hubby yg penyabar, penyayang, klakar. alhamdulillah sehingga sekarang kami sangat bahagia dengan kehadiran 2 cahaya mata yg sangat chomel mcm mummy dia..huhu pasan lak iaitu Ayel & Sasya.

sampai tu je ekk...
 
Now part to story mory tentang sponsor untuk hadiah giveaway cikbutterfly pulak.. yang mana hadiah adalah di sponsor oleh Puan EiLA.. 1st time terjah kedai die.. kebanyakkannya koleksi yg die ade aku dah ade (maklumlah aku pun si penjual shawl..hehehe..siap promote lak) tp yg blom aku ade yg ini
 
 


1st saya tgk dah tertarik sbb aku gemar pashmina...lg pun kalernye sgt menarik di mataku...klu saya menang saya nak yg ini..tp klu x dapat pun x pa..sy akan dapatkan jugak...okeylah ekk...wish me luck

3 comments:

:: butterfly :: said...

salam nard,
time kasih emmeriahkan my giveaway..
gudlak yer ;)

nard said...

hehehe...mmg nak kasik meriah pun...
neway tq sudi singgah

:: butterfly :: said...

congratulation!!!

http://seindahbutterfly.blogspot.com/2009/12/pemenang-seindah-butterfly-giveaway.html

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets