:: Usia Perkahwinan Ku ::

Thursday, November 12, 2009

::Anakku Ceria Give-away Contest::




Contest lagi...huhuhu..mommy dah makin seronok menyertainya....oklah kali ni mommy masuk contest Anakku Ceria Give-away yg dianjurkan oleh  Mummy Noriza. So...jom ramai2 kita masuk contest nih ekkk....



 ni lah gambar yg mommy antar tu

+

+

+

+


Nama : Airien Delisya binti Sahrim (Sasya)
Umur : 8 bulan

gambar ni mommy yg ambik di pagi raya...hehehe. masa ni mmg sasya hepi sangat...1st raya bersama keluarga. wish me luck ya!!!




Untuk menyertai contest ni korang sumer kene fullfill all the T&C




1. Be a follower of http://mystory-noriza.blogspot.com
- Done!


2. Be a follower of http://sitishoppingcentre.blogspot.com/   
- Done!


3. Put entry contest in your blog (sticky mode entry ya!) dengan gelagat anak anda yang paling ceria.
- Done! But sticky tuh juz link la coz entry saya kena masuk kedalam huhuhu~


4. Copy the contest banner into the blog entry with the contest link in your entry http://mystory-noriza.blogspot.com
- Done!


5. Place the Contest banner in your sidebar with link back to the contest entry (no link back will be disqualified)
- Done!


8. Leave a comment on this post (Anakku Ceria Give away Contest) for me to pick up the winner.


Syarat-syaratnya

1.Terbuka kepada ibubapa yang mempunyai anak/anak sedara/ di bawah usia 24 bulan.
2. Satu contestant 1 entry sahaja
3. Contest bermula dari 22 October 2009 sehingga 22 November Nov 2009
4. Proses pemilihan pemenang akan dilakukan oleh juri-juri yang dilantik oleh penganjur.
5. Gambar pemenang akan dipamerkan di blog penganjur
6. Proses pemilihan pemenang oleh juri adalah muktamad

Tentang Hadiah pulak!Jeng jeng ini hadiahnya

Set Memasak Vantage 3.0L

2 comments:

aLoNg@Na said...

mommy dh kena 'badi contest'ek..ekkekek

anyway gud luck dear!

nard said...

hahaha...nak wat camne..SUDAH TERJEBAK..

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets