:: Usia Perkahwinan Ku ::

Friday, July 10, 2009

.: Awan Nadia :.

Pic ni diambil mase aku tgh berhenti di traffic light..mase tu lampu merah..jadi aku tgk awan tu lain skit..aku pun snap la...aku ske tgk awan yg lain dpd yg lain...itulah Kebesaran ALLAH S.W.T.






Aku ambik pic ni mase aku ondaway nak pulang ke rumah. pic ni di snap dlm kawasan MARDI, tempat aku keje ler. aku tgk awan tu sgt cantik...berkepul2 awannya. so aku pun candid. aku candid pic ni sambil bawak kete (sambil drive), aku men klik jer..x sangka sesambil drive tu hasil picnya pun menarik. inilah hasilnya..ade lagi yg aku ambik, tp bg aku yg ini de best.







pic ni lak aku ambik mase da nak sampai umh..kiranye dlm kawasan perumahan umh aku la...aku ternampak ade roket kut tgh jln..so aku pun snap je..i like...

4 comments:

~AwanDanya~ said...

sile2 la amik idea aku..aku tak kesah la Nard....hehehe

nard said...

tq..tq...

bEe HoNeY said...

eeeeeeeee cantik nya ...kuasa allah kan..ciptaan tuhan x siapa dpt tandingi

nard said...

betul tuh...rase kagum sgt kan...nnt klu ade mase..ciptaan Tuhan yg lain akan menyusul..

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets