:: Usia Perkahwinan Ku ::

Monday, January 24, 2011

Assalamualaikum dan selamat tengahari.

Hari ni 1st day aku bekerja. Datang dengan semngat yang penuh untuk menghadapi segala rintangan yang ada di depan mata. InsyaAllah. Kenapa hari ni 1st day? Sbb minggu lepas saya cuti seminggu. Kenapa cuti sampai seminggu? Sbb saya rasa sangat tertekan dan sangan down...bukan down sindrom ok..ngeh3x..melawak plak. Dan alhamdulillah, hari ni semangat saya kembali walaupun x berapa nak full power lah kan. Tapi masih boleh bertahan. Harap² esok power akan bertambah la..hope sgt².

Mesti org tertanya knp tertekan? Sbb nya mcm ni...kalau korang bekerja, tp sekeliling korang cam ampeh..korang mesti tau apekan rasenye kan...bukan setakat ampeh je, tp x profesional langsung. Disebabkan perkara kecik..kecoh bagai nak mampos masuk lubang kubor. Siap emel kat bos besar gi tu..bukan setakat tu aje..siap bercerita kat mereka² yang mesti percaya cakap dia...sbbnya saya tau org yg bercerita tu mcm mn org nya. Dan saya berharap sgt saya x cenggituh...saya takut jd cenggitu. Mintak simpang la kannn...

Hari saya bertanya kan kepada seorang rakan yg boleh saya berkongsi dan meluahkan perasaan..sbb ape saya pilih dia. Sbb dia pernah mengalami ape yg saya alami sekarang. Jadi dia pon memberi semangat dan pendapat yang sgt saya suka. Tq dik ehh...sbb tlg akk yg tersepit nih. Tp yg saya heran..sblm ni dia penah ckap yg dia bukan mcm tu punye olang...tp ape dah jadi..dia lebih teruk dr olang yg sebelm ini. Ampeh taik kamben la dia.. Saya x penah citer buruk pon psl dia...tp kenapa saya? KENAPA????

Hanya Allah saja yg tau. Skrg saya x bercakap pon ngn dia sebb dia x nk bercakap ngn saya. Saya hanya menunggu dia panggil saya je nih...nak tgk ape dia nak buat dengan saya ni. Oklah...pape nnt saya apdet lg...

Babaiiiiiiiii.....rindu semua kawan² saya
Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets