:: Usia Perkahwinan Ku ::

Friday, October 22, 2010

blog ku yg bersawang

Assalamualaikum,

Hai semua...lama betul saya x apdet blog ni...8 bulan tggl bersawang...sori la eh blog ehh...byk sgt keje sampai x dan nak apdet. Skrg ni lg la bz sbb saya dah start new bisnes iaitu photography. Sebelum ni saya buat bisnes tudung (alhamdulillah bertahan sampai hari ni) and now tambah 1 lg bisnes. Semoga bisnes yg baru dibina ni success mcm bisnes tudng saya.

Banyak yg saya nak apdet lam blog ni...tp tatau nak mula yg mana satu...x pe la nnt i apdet la pelan2 k. Neway klu korang free2, jom la singgah blog yg x brape siap ni eh Little Precious Photography

SELAMAT MALAM

3 comments:

Ummi Iman said...

welcome back =)

HiGHNeSS FiQ said...

tw xpe.. dah lame xupdate~ hehe..
bleh r p[asni tgkp gamba fiq lak.. hua3~

smoga bisness anda berjaya~

feel free to visit my blog n do comment there~ ;)

mommie nard said...

wslm...
terima kasih la menjengah blog ni..
neway coming soon akn ada contest..hrp korang join ye

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets