:: Usia Perkahwinan Ku ::

Tuesday, January 5, 2010

budak comey

Salam 1 Malaysia,

Hari ni adalah hari pertama aku bat n3 baru untuk tahun baru. Aku bukan nak citer pe pun...saje nak ilangkan bosan dikala ini...hehe. Bos aku dan bos2 yg lain x de sekarang..sumer gi outstation kat Seremban. Aku x ikut...sbb malas la..nnt kene berjaga sampai ke tengahmalam...bek aku rileks kat umh dan bergurau senda bersama anak2 dan especeli my hubby ler..kuikuikui..

Sehari suntuk aku duk rileks giler. Ade keje pun cam malas nak bat (sbb bos x de..wakakaka). Dah petang2 ni baru ade rase semangat skit nak bat keje.

Dah lama aku x bercerita pasal anak2 aku kan...bukannye ape, aku ni x de mood n x de idea nak nulis. Sejak akhir tahun lepas dan awal tahun ni..mcm2 jd. Anak pompuan aku ni sakit mcm2. Hari tu demam + batuk2 + berkahak agak teruk...dekat 2 minggu x baik2. Last2 aku agak risau dan aku bawak dia pi klinik kt putrajaya. Sampai sana duk nunggu no giliran yg sgt la lambat dipanggil. Tp akhirnya panggil gak la..so doktor check dada dia, doktor kata kahak byk sgt...nafas berbunyi kuat then dia suh pi ambik gas nebulizer. Aku pun pi la...sarungkan topeng tu kat delisya..mule2 ok jer..pastu dia mula mengamuk..nangis kuat2..aduhhhh sian lak aku tgk..nak tak nak kene kasi gak..klu x susah nk kuarkan kahak tu.

ok..tu citer yg thn lepas...byk lg citer dia..tp nnt la aku citer lg ekk...skrg ni aku nak attachkan gambar delisya yg sgt hepi, cute, manja dll...korang tgk la betapa happy dia duk dlm tu...

*
*
*
*
*


hehehe...ni la raut wajah yg sgt hepi tu...bukan ni aje yg dia suke..ade lg, kali ni mmg feveret dia arr..scroll down okeh
*
*
*
*
*


1. mule2 dia ambik kotak ni..
2. pastu masukkan tangan comey tu
3. kosek2 dlm kotak tu ape yg ade
4. last skali jumpe bende yg paling dia suke...
klu kita leka abis ditelan2 bende nih

4 comments:

~~siti sofiyah~~ said...

ohhhh sunguh comel..
terasa mcm mahu anak le plak ekeke..
cian dia..

aLoNg@Na said...

cumel nya dia..geram aunty nengok...bla nk jumpa ni?..suh mummy foto2 ngn danish ok..

pehni proceed bby girl plak la..leh gitu?...

hahahahhahaaaa

mommie nard said...

sofiyah : hehe..mmg comel kan..bukan men suke dia duk dlm tu..

mommie nard said...

aunty na : suh danish duk dlm washing machine cam ni ekk..pastu ambik pic byk2...mesti comellllll sgt2..oke jer nak foto2 nih.
yg bb girl tu..sgt setuju..110% setuju..cepat2 ekkk...leh danish ade kawan...

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets