:: Usia Perkahwinan Ku ::

Monday, January 4, 2010

"The Sweetest Smile Contest"

Sticky Mode Entry 


(nak gambar yang senyum je ekk)


Contest ni dianjurkan oleh Delisya's Collection. Dan contest ini adalah contest yang pertama kali Delisya's Collection buat. So jika ada salah silap..sila bagitau ek...Dan Delisya's Collection harap contest ini dapat sambutan yang hangat..klu x dapat hangat..suam pun jadik arr...Okey lah selamat mencuba...


TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada SEMUA BLOGGER

2. Copy Stiky Mode kat atas ni, pastu letakkan kat SIDE BAR korang berserta link (kalau x de link automatik tidak akan dilayan)

3. Jadi FOLLOWER kepada kedua-dua blog kat bawah ni ekk

    http://delisyaoutlet.blogspot.com/
    http://nardpunyeciter.blogspot.com/

4. Add semua blog kat atas dalam blog list korang

5. Copy jugak banner kat bawah ni kat SIDE BAR korang gak ye..

(copy banner ni skali ek)

6. Uploadkan sekeping atau 2 gambar anda yg bertudung/menutup aurat. Tak kisah samada memakai selendang/tudung yang dibeli di Delisya's Collection @ tidak. Apa yang penting anda mesti senyum semanis-manisnya okeh! Tak kisah lah senyum tu nampak gigi ke tak ke...yang pasti anda tersenyum. Senyuman anda yang paling menawan pasti akan terpilih ..hehe..

7. Nyatakan pendapat anda tentang blog Delisya's Collection.. (Ehe...x semestinya yang baik2 aje..nak kutuk2 pun boleh jugak..haha..leh la aku improvekan lagik)

a) Tidak perlu elaborate panjang lebar, hanya gambar sahaja pun dah mencukupi hehehe ;p tapi kalau nak juga elaborate, i don't mind :)

b) Tinggalkan komen anda di sini dengan link entry blog anda.

c) Pemenang akan dipilih oleh juri-juri yang bukan ahli blogger...(takde istilah berat sebelah ek )


d) 2 hadiah utama & 3 hadiah saguhati


e) Tarikh akhir penyertaan :- 25 Januari 2010


HADIAH :

jeng..jeng..jenggg..
 
1. Hadiah Utama: Barangan bernilai RM50.00

2. Hadiah Saguhati : Barangan bernilai RM20.00

**kesemua hadiah tidak boleh ditukar dengan wang ringgit..(okey ke hadiah ni)

13 comments:

aLoNg@Na said...

nad,due date contest ni sama ngn birthdate akak..heheh

contest sempena birthdate akak la kiranya....hua..hua..hua...

mommie nard said...

ye ker...hehehe
bleh jer...akk dah join ke blom..nnt join la ekk...
adiah istimewa okehh

LisaVsKhusairi said...

banner nk letak yg mana?pict senyum ker pict blog yg disenaraikan...xbrp nk paham ckit nii...cnfius...

Papa @ Mama Zara Sofea said...

eh... leh le join yer.. huhuhu

Na_i[K]siNaZ said...

salam pn nad,..
ni cik ct nak tinggalkan link entry cik ct.

kalu ade yg tesilap harap cik nad bgtaw nt keyh!

http://lanteranhati.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest.html

ni plak emel cik ct
siput_sedut9933@yahoo.com

tq

masonlineshop said...

Hai I dah jadi ur follower (both link)
dan dah add ur contest banner at my side bar :)
juga dah create post about ur contest & upload my picture....

so check it out :)

http://masonlineshop.blogspot.com

Nurul Ati'qa bt Hisam said...

salam puan,..
saya dah jd ur follower for both link n buta semua yg diminta tok join contest nih,..

check in out

http://natiqa.blogspot.com

nOah said...

salam akak..

kta dah join contest kat blog akak taw..check it out yaaa!!

http//noahdarham.blogspot.com

aYu KaMaRuzamaN said...

salam kak, saya dah linkkan akak nye contest kat belog saya :) ni alamat belog saya : http://arreu89.blogspot.com/ - jgn lupa chek ok :)

Baiti said...

sy nak join....tin tong..
huhuh..here my link

http://bytcontest.blogspot.com/2010/01/sweet-smile-contest.html

conpius nak leave the link here or kat another blog..x per baiti tinggalkan kat dua2 blog...huhuh

Zalia Firdina said...

saya pun nak join jugak... bolehkan..salam perkenalan..

http://russallia.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest.html

kalau x cukup syarat bagitau yer...

azura said...

http://azura-azrul.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest.html

zara da join

azura said...

http://azura-azrul.blogspot.com/2010/01/sweetest-smile-contest.html

zara da join.. thanks

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets