:: Usia Perkahwinan Ku ::

Thursday, December 3, 2009

Deep Blue Lense copy-paste Contest


 

The very easy-peasy contest. Let's try our luck! Just copy n paste...click on the pic above or HERE for further details.


cara-cara join contest nie...
yang perlu anda lakukan hanyalah tempek badge seperti di atas ini di blog anda.. jika boleh biar la senang untuk dilihat.. lepas tempek tu, anda dikehendaki memberitahu saya yang anda dah tempek badge tu via email (crawler_os [at] yahoo [dot] com), comment box, oggix, ym... terserah kepada anda...

sesapa yang dah tempek badge di atas pun diminta inform kat mama sebab secara automatic korang dah join contest nie...

duration
contest ini akan bermula dari 30 Nov(12.01am) ~ 6 Dec 2009 (11.59pm)

macam mana contest nie diadakan
mereka yang join contest nie, nanti akan mama update list kat blog nie.. lepas tu mama akan pakai random.org untuk pilih pemenangnye... senang kan? (ye la, contest simple, harus la cara pilih pemenang pun simple... hehe)..

hadiah - untuk Seorang (tapi berdoa la mana la tau kot-kot tlebih baik hati nanti.. huhu)

* outdoor shooting
* 1 sesi photoshoot selama 1-2 jam
* 100-150 shots (+ 50 edited pics) in CD
* location around Shah Alam & Putrajaya SAHAJA!

ps, actually hadiah nie adalah pakej yang kami tawarkan buat masa nie, ianya berharga RM50 aje... so, kalau rasa cam lambat je nak tunggu result contest nie, boleh je hire kami dengan harga di atas... huhu...

1 comment:

precious innocent said...

thanx for participating.. gud luck!!

-mama emma®-

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets