:: Usia Perkahwinan Ku ::

Thursday, November 19, 2009

Contest - Aksi Si

Aiyakkk...hari2 mummy jumpe contest..mummy sgt suka..menang ke x ke..mummy x kisah (tp klu menang yabedabeduuuuu) Pasni mummy nk try bat contest gak la...tp camne ekk?? nk dptkn sambutan?????



CONTEST NI ADALAH ANJURAN


Sponsor:

Comel Lote Collections http://comellotecollection.blogspot.com/
Muslimah Online Shop http://muslimahonlineshop.blogspot.com/

HADIAH UTAMA Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai RM50 + Sehelai t-shirt muslimah untuk ibu ditaja oleh Muslimah Online Shop (bernilai RM40)

HADIAH SAGUHATI Voucher membeli-belah di Comel Lote Collections bernilai RM10 setiap seorang.

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN klik DISINI


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mummy hantar gambar ni sbb Ayel mmg suke bat aksi camni.




Nama Penuh: Airiel Darwisy b. Sahrim (Ayel)
Tarikh Lahir: 16 Ogos 2007

Umur: 2 tahun 3 bulan

Aksi Ayel ni adalah aksi PEACE. Tiap kali mummy suh ayel bat peace..camni lah jadinye. Byk kali mummy tolong adjaskan jari tu..tatap jadi cenggini. Kadang2 mcm2 bentuk jadi...mummy nak buh sumer gambar tu x leh plak..sbb nak 1 ketul gambar jer...so mummy pilih yg ini..sbb klakar sgt dengan mata tertutup sebelah...hahaha...so sampai la ni masih begini....kenkawan.

Cadangan untuk Comel Lote Collections & Muslimah Online Shop:



saya cadangkan kalian berdua bat kad point. bila customer beli dpt 1 cop. customer kene kumpul sampai 10 cop dapat free gift atau beli 1 percuma 1 atau diskaun. cth mcm car wash bat kad tu lah.

okeylah..setakat ni tu aje yg dpt saya pikirkan.

2 comments:

Wan Anie said...

time kasih memeriahkan contest ni...

sy jengah lagi nanti... good luck!

nard said...

tq....

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets