:: Usia Perkahwinan Ku ::

Wednesday, November 4, 2009

'baby in romper contest'



Mummy tengah boring nih...sesambil rileks baca blog owang len, cam terpanggil lak nak men'join'kan diri utk masuk kontes ni. Mummy nengok owang len cam bersemangat jerk..tu yg mummy pun tersemangat gak...ahaksss...

Mummy takmo citer banyak so mummy antar pic Delisya ekk...nak antar Ayell nyer pic dah ovedos plak...

Kpd sesaper yg berminat nk join bleh la terus ke blog MUMMY ADAM,ADEEB ni ha.. seronok nengok lagat KAKNGAH ni ngn 3 puteranya yg comel2..Actually contest ni dianjurkan sempena besday puteranya, si Adeeb Syahir...Hepi besday in advanced dri Aunty utk Adeeb kay!....(ops..tercilok kak na nye ayat..hehehe)


For more info, bleh terus ke BLOG ni...


For this contest, mummy pertaruhkan all the pics... (FYI, anda bleh letak bper byk gbr yg anda suka as long as still memakai romper ok.....)






Nama Penuh : Airien Delisya binti Sahrim




Baju ni turun temurun dari abang Delisya. Romper ni sangat kecil dan comel.





okeylah...mummy wish gud luck 2 Airien Delisya.

2 comments:

kakngah said...

checked.
nant letak me & kodai me kt blog list yer.. pastu tepek banner skali.
unfair pulak kt peserta yg lain..
anyway..
gud luck sweetie!

nard said...

tq...dah setel..huhu

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets