:: Usia Perkahwinan Ku ::

Tuesday, August 4, 2009

Umah Sewa Baru

Alhamdulillah.....

Bersyukur sgt aku ptg nih..nak tau knp?jeng..jeng...umh sewa yg aku usha ptg smlm...aku dapat dah. sblm ni umh tu dah pun diusha oleh org yg aku x kenal, so umh tu kira tgh panas la..ala2 berebut skit la....dan akhirnya baru je tak sat jenny tu kol aku..n den dia bg tau umh tu dia kasi kat aku. Sabtu ni nak gi setelkan deposit n sign aggrement (tul ke aku eja).

yeaayyyyy...skrg aku menyewa kat LEP 3, pasni LEP 7 plak...

5 comments:

~AwanDanya~ said...

lor..dulu kite duk satu taman upenyer..dulu aku duk LEP 3/10...mase bujang2 dulu la..skang dah duk kat putrajaya..

aLoNg@Na said...

msti sonok pehni ek..bebas n kita akan lbih bdikari...nti pindah umh baru,wat knduri pggil akak ek...

nard,jawab ler tag akak tu..jawabbbbbbbbb

nard said...

jue : ye ker...aku duk lep 3/8..

kak na : da jwb la kak...

aLoNg@Na said...

xder pn kt blog ko tu?..nk jwb tag tu kna wat cam akak wat tu ler....jwp kt blog pages..baru best!

nard said...

kat mana kak blog pages tu...

ade la kak..nadia jwb...tajuknye kene tag ngn kak na

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets