:: Usia Perkahwinan Ku ::

Thursday, December 1, 2011

Alhamdulillah

Alhamdulillah...

Syukur ke hadrat Ilahi. Saya sangat bahagia dengan keluarga kecil saya. Alhamdulillah dikurniakan seorang suami yang sangat baik hati, anak2 yang comel dan bijak. Terima kasih Ya Allah.

Dua minggu lepas, genaplah usia perkahwinan kami 5 tahun. Alhamdulillah masih bertahan dengan izinNya. Tak sangka cepat sangat masa berlalu. Rasanya mcm baru je berkahwin. 

So saya nak kenang la balik gambar perkahwinan kami yang tak akan kami lupakan. Sebab ada memori yang sangat indah masa tu. 

gambar ni sesudah batalnya air sembahyang. kucupan sayang suami ku sampai ke dalam jiwa tau.

kucupan tadi tu membuat airmata saya jatuh berlinangan sebab sangat bersyukur dan gembira sangat² 
Ni gambar masa nak bersanding...elok je pengantin lelaki sampai..hujan pon sampai...tp kami tetap jalan bersama dalam hujan yg lebat tu.

Maafla gambar kurang jelas...sbb yang ori ada kat rumah..huhu~~

3 comments:

amanina subri said...

tahniah,semoga mndapat berkat

Unknown said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

免費a片直播網 said...

成人卡通影片分享
免費正妹交友
台灣媽媽精
免費自拍圖片
聊天交友網愛
online遊戲
免費視訊脫衣視訊
a片免費看
亂倫俱樂部

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets