:: Usia Perkahwinan Ku ::

Thursday, December 1, 2011

Assalamualikum,

Dah lama sangat tak update blog nih. Tak tahu lah kenapa tak update. Agaknya saya tak ada idea atau cerita yg best sangat untuk dikongsikan. Hari ni, terasa nak update. Tapi belum tau lagi nak update cerita apa.

Rasa macam nak bercerita pasal keje part time yang saya buat lah. Syukur Alhamdulillah dan hampir 2 tahun saya buat kerja part time ni. Walaupun tak la lebat sangat, tapi saya sangat bersykur dengan rezeki yang Allah SWT berikan. Untuk tahun 2011, memang sangat bz. Bz ngan kerja rasmi, bz ngan kerja tak rasmi..hehehe. Tp so far takde lah sampai mengganggu kerja rasmi. Saya harap tahun 2012 akan memberi saya sinar untuk saya teruskan perjuangan saya dalam bidang FOTOGRAFI.

Okeylah..cam bosan je citer nih...nnt saya pikirkan cerita lain. bubaiiii

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets