:: Usia Perkahwinan Ku ::

Wednesday, December 16, 2009

HEPI BESDAY 2 ME..

Salam....

mummy nak update citer ni dah lama dah...tp dok bz tang len tu yg x terupdate sampai la ni....actually mummy nak update mini besday bash mummy ri tuh..kekekeke..(wink..wink..blushing). daddy wat seprise kt mummy. Tarikh besday 7/12 (isnin), tp isnin tu kan mummy kene gi kusus kat PD..nk sambut pn cam susah skit sbb mummy kusus dr pg sampai mlm (mr daddy pun ikut gi PD..jg anak2..thanks daddy). Pas setel kusus br leh nak wat pape...dan x sangka on da way blk dr PD ke Serdang tu daddy singgah secret recipe, rupe2nye nak beli kek yg mummy slalu sebut tu...alhamdulillah dpt gak. Pas dah beli kek daddy beli la lain2 utk makan2..sah setel baru pi jemput mak n adik2 mai umh celebret sama2.

oklah citer panjang pun x guna...nikmatilah picture2 yg disediakan oleh mummy....


makanan yang dihidangkan...ade lg sbnrnya, tp dah bedal dulu...

hubby, me n sasya jer..airiel dah pengsan...

merah mak ngah...

jeng..jengggg ni kek yg disebut2 tu

sungguh mengiurrkannn...sedap tauu (choc fudge..tul ke aku eja..hentam je la)


mr. daddy bz pasang lilin...

saat sudah tiba...

hahaha (blushing)...1st time mummy tiup lilin..kekekeke...

mummy suh daddy duk gak sebelah..sbb mummy malu ler

sekarang mummy ngn sasya lak...

peace....

berkat...

my sister...ann

my mum, my sis, my bro n my love

thank u daddy bat sumer ni...love u so much..muah..muahh

3 comments:

MELISSA'S WARDROBE said...

Salam Nard, Happy Birthday. Semoga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia di samping family. take care!!!

mommie nard said...

wslm lisa...tenkiu.
Amin...

mommie nard said...

wslm lisa...tenkiu.
Amin...

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets