:: Usia Perkahwinan Ku ::

Friday, October 2, 2009

Aku Nak Gi Bat Projek

Assalamualaikum dan selamat pagi....

Dah lam x apdet citer2 ttg aku, dia dan si comel.  Bukan sbb ape pun...cam maleh nak tulis, pastu mood blom mari lg..kekeke.  Dok bz ngn blog delisya tu je.

Hurm...aku masih x dapat idea nak tulis ni..arghhh tolonggg..x pe la..biaq aku pikir dulu ayat2 cinta tu ok..Sat gi aku ade projek, projek yg dah lama nak bat..x terbuat2. Nak tau projek ape? Jeng..jeng..jeng....aku nak wat photoshoot utk my fren linn (mak buyung). Tempat tu aku lom tau lagik kat mana...nanti korang tunggulah hasilnya ok. Sesiapa yang berminat, nak minta tolong aku..anytime jer.

kat sini aku selitkan gambar linn n family yg telah dicomelkan oleh aku





























2 comments:

aLoNg@Na said...

oo utk linn tlg wat kn ek..akak nyer gbr yg dlu tu mtk tlg wat,mananyer?...sedih ni tau..sob..sob..sob...

xperla..saperla kita ni kn..
sob..sob...sob....sedihnyerrrrr

nard said...

akak..nad bat la...tp lom setel abis lg...

insyaAllah nad akan abis kan..tunggu ekkk...

sorry lambat bat...

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets