:: Usia Perkahwinan Ku ::

Wednesday, June 3, 2009

:: SCHA 3 MONTH ::

hai....



Airien Delisya dah pun 3 bulan...Alhamdulillah semuanya sihat...rasa sekejap sangat Delisya ni besar...skrg ni dia dah pandai isap tangan, gelak terkekek2, angkat badan, angkat kepala dan paling delisya suke buat ialah sembang sambil ketawa terkekek2...klu tgk dia punye aksi, mmg lucu dan mencuit hati..rase geram jer ngan dia nih....bukan setakat mummy ngn daddy dia je geram...si abang pun geram gak ngan dia....thanks delisya menceriakan mummy, daddy, abang, mak tok, tok abah, auntie dan uncle....we all lurve u so much...mmmeeeemmmmuuuaaahhhhh :*



pic ni auntie ann tlg snapkan...mase ni baru pas gi wedding dr. mat selamat...kita gi jln2 kat area bangi je...ok lah..nnt setiap bulan mummy update ok














5 comments:

bEe HoNeY said...

alahai tomei nya cam mummy dierrr

nard said...

hehehehe...tq kak...
malu ler plak...
(tersengih2 depan pc sowang2)

~AwanDanya~ said...

nie azzreen punyer url...

http://ladysreen.blogspot.com/

Nard..kite ni dah bukan stakat aweks amir dah..dah jadik bini die dah pun..hehehe..

neway..slamat berkenalan..comey baby delisya..

nard said...

ooppsss...sori tatau la plak..x terima pun undangan dari amir...neway tahniah..dan slmt berkenalan

~AwanDanya~ said...

xpe nard..
it sokey..amir mmg tak wat majlis kat serdang..
wat kat sblh Jue jer kat Ipoh..
maybe die takmo susahkan kwn2 die nak pegi jauh2 smpi ke Ipoh..
hehehe..
dah 3 bulan lebey dah..

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets