:: Usia Perkahwinan Ku ::

Tuesday, April 28, 2009

(",) Airien Delisya Demam



Salam.....

Ni citer yg first aku nak citer kat u all....
My lurvely baby Delisya x sihat....aku rase amat sedih melihat nya...uuuwwwaaaa...menangis x berhenti sampai mata, hidung merah2, bengkak2...x ke kesian kat dia...tp aku cool je..x cuak...sbb da bleh hendel baby sakit cam ne.....

Mcm ni...hari ahad, 26 apr 09...aku ngn family aku nak gi melawat nenek ku yg sakit kat kl tu...aku da siap2 nak gi nih...tiba2 si delisya ni nangis dgn kuat...x henti2...aku pun check dia..rupe2nye badan dia panas...pastu dia batuk2... tp da nak gi ni...alih2 x jadi..sbb hubby aku tanye nak gi gak ke? aku pun pikir punye pikir...aku kata x jadilah..sian kat delisya..dia pun baru masuk 2 bln...
aku rase dia sakit sbb cuaca skrg la...panas sgt...aku ni pun x thn panas kat umh ni...sbb tu la kut...malam tu aku pegi beli 'kool fever' utk dia...alhamdulillah mujarab mende alah tu...badan dia pun da x panas lagi...aku x bawak dia g klinik sbb isnin tu dia check up...so ambik ubt kt klinik kesihatan je la...so ari ni dia x demam dah, cume batuk2 je..skrg ni tgh pengsan sbb kene penangan ubt batuk tu..huhu...oklah...aku rase x la menarik pun citer aku nih... tp aku nak tunjuk gambar2 yg sempat hubby aku candid mase dia sakit tu...sedey je aku nengoknye...



2 comments:

bEe HoNeY said...

ala ciannya dia....

nard said...

aah...tp kejap je demamnye..risau gak kalau lama sgt demam

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets