:: Usia Perkahwinan Ku ::

Thursday, March 12, 2009

salam...

selamat petang......

da bersawang dah blog aku ni....bukan x nak update...tetapi aku tetiba2 terlupa lak password blog ni...puas aku cuba mcm2 password....last2 aku reset..buh password baru....lega dpt bukak blog aku ni...

byk sgt citer aku nak update...tapi x sempat dan x dapat sebab masalah teknikal...x pe nnt aku update pelan2 naa.....

skrg ni aku sedang bercuti panjang di rumah...al maklumla...da bersalin...aku sendiri tak sangka aku ni bersalin awal...x pe nnt aku citer detik2nya ekk...

oklah setakat ni je dulu....nak kemaskan sawang2 dlm ni dulu ekk...cau cin cau

2 comments:

D GeeJun said...

makan nasi beras sumo teringat le pula kat ko...

nard said...

ye ke...terima kasih byk2 igt kat nadia...

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets