:: Usia Perkahwinan Ku ::

Tuesday, February 10, 2009

Assalamualaikum dan Selamat pagi......


hurm...hari ni ade boring skit...tp skit jer....
yg selebihnya aku rase seronok sangat..sebab bos aku x de...
horeyyyyy....yabedabeduuuuuuuuuuuuuu

hari ni...aku sampai awal....
sampai2 letak beg..terus pi pantry....
aku bancuh air nescafe panas.....
dan hari gak...aku x yah kuar duit beli makanan kat kantin yg mahal nak mampos tu...
sebab my fren belanje nasi lemak...sedap woooo...licin arr aku makan......

lepas makan...aku balik bilik...and bukak fs aku yg da lama x update...
aku balas2 semua mesej..pastu aku update blog lak......

hari ni aku nak citer...pasai aku kene tinggai lagi....
kali ni dekat 2 minggu arr kene tinggai....
apa nak buat...my luvly hubby kene pi otstesen la.....
dia kene pi pasang enjin..... so tinggai kami 2 beranak ja....

Alhamdulillah...Airiel x meragam....
dia anak yg sgt baik.... dia tau jaga diri...
x nak susahkan mummy dia yg sarat mengandungkan adiknya.....
semalam aku x pi memana pun...sebab panas sgt and x larat....
so mlm je baru kuar...tu pun pi jusco equin ja....
kan wat pa pun..teringin nak makan spegetti meetball kat secret recipe ja....
so aku kuar ngn kakak aku..aku janji nak banjer dia makan spegetti....
da sampai..kami pun order makanan....yg airiel nye aku orderkan kid's fish n chip....
tp kannya dia nak makan..dia nak main ja....
last2 kami yg perabihkan....

lepas makan..pi jejalan sat..kat dlm jusco...
nengok baju baby..kut2 ada yg cantik dan murah2...leh la beli tambah....
tp malangnya x dak yg berkenan....cuma yg ada pyjamas untuk airiel ja....
kebetulan kat jusco ade J Card privillage...dpt la 15% off....
jadik murah la baju tu....sambil jln2 kat jusco...
terserempak lak ngn staf mardi....maka terkantoi lak dia org berdua....huhu
sapa?rahsia......hehehe...siap tutup muka lagi tuh....
x pa..cheq paham.............

jam pun dah menunjukkan kul 10.00 mlm...aku pun da x larat nak jalan da....
sebab x larat.,.,..kene dukung airiel sepanjang jln....klu kasik dia jalan..mmg lesap...
mcm lipas kudung..berlari ke sana ke mari....x larat nak kejor.....

kul 10 lebih..aku pun sampai la kat umh...
sampai2 terus menepek kat sofa...abis sakit2 badan aku ni...ye la..dukung si abang airiel tu...
bukan ringan..berat....huh....mmg penat....airiel pun nampak cam da ngantuk...so salin kan baju dia..bat susu..salin diaper....kemas tempat tidur dia...and kami berdua terbabom la tido....
mengantuk sgt...sebab dia bangun awal sgt pg tu....aku pun kene la bangun awal...
klu x...abis dia wat keje (menyepahkan rumah, x pun main tangga..bahaya tu)

oklah...aku rase ngantuk lak ni...
cam nak tido..tp malas.... perut pun cam x best jer....
nak rileks jap la....
nnt aku sambung lg naaa......

dadada.......

2 comments:

Chmie Cute said...

laratnye awak dukung airiel eh...
nk bawak baby dlm perut lgi.. heheh..
tu namanya pengorbanan kan.. =)
take care dear..

nard said...

hehe...nak wat camne...
letak dlm stroller...
x nak duk dah...
so terpaksa la dukung...

Blog Widget by LinkWithin

My Pet


pYzam Page Pets
FreeFlashToys Page Pets